YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 4 decembrie 2013

Cutia de pantofi.


Salut! In aceasta postare vreau sa vorbesc despre o ideea minunata a unor sau a unui, nu stiu sigur, oameni si anume: sa le facem sarbatorile mai frumoase copiilor din centre de plasamente sau copiilor proveniti din familii fara posibilitati materiale sau de alte feluri. Cum facem asta? Simplu. Se ia o cutie de pantofi care se decoreaza cu hartie de cadouri frumos colorata, cu funde, panglici etc. In cutie se pun hainute, produse de igiena personala [pasta si periuta de dinti, gel de dus, sapun etc.], alimente ca biscuitii, ciocolata, jeleurile, bomboanele [NU banane, portocale, fructe in general, iaurt s.a.], rechizite, jucarii, toate acestea pot fi noi sau de pe acasa, din cele pe care nu le-ati folosit si de care nu mai aveti nevoie. Atentie! A nu se intelege ca prin participarea la aceasta campanie facem curatenie in casa si aruncam toate jucariile stricate, hainele patate, descusute etc. In cutie mai puteti pune o felicitare in care sa-i adresati copilului la care ajunge cadoul cateva cuvinte scrise din suflet sau chiar datele de contact daca doriti sa pastrati legatura. Important! Dupa ce ati pus tot ce doriti in cutie, aceasta NU se sigileaza! Cei de la centrul de colectare din orasul in care locuiti se vor ocupa de treaba asta si de etichetarea cadoului. Exemplu: fata, 7-8 ani.

De ce sa facem tot ceeea ce am palavragit eu mai sus? Pentru ca asta inseamna sa fi om, crestin [care mai credeti in Dumnezeu], pentru ca nu ne doare sa o facem, pentru ca acei copii se vor bucura enorm cand vor deschide pachetele, pentru ca vin sarbatorile si *da, urmeaza vesnicul cliseu* trebuie sa fim mai buni.

Sper ca v-am convins si ca va veti rupe din timpul si bugetul vostru pentru a face un lucru frumos pentru cei din jur. Eu, personal, voi face cateva cutii si am popularizat ideea si in randul colegilor de clasa si de scoala, iar doamna diriginta s-a aratat foarte incantata de ideea deci, sper sa reusim sa strangem ceva cadouri pentru copii.
Mai multe detalii despre proiect si locurile unde se colecteaza aceste cutii gasiti pe site-ul shoebox.

Multumesc! Pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu